Over ons

Vortress staat voor kwalitatief goede boxershorts tegen een betaalbare prijs. Zo simpel is het!

De visie van Vortress richt zich op een kwalitatief goede boxershort op de markt te brengen tegen een betaalbare prijs. Na een eindeloze zoektocht voor goede boxershorts, werd er al snel opgemerkt dat er heel veel verschillende soorten merken ondergoed op de markt zijn. Waarom dan toch een nieuw boxershortmerk? Een hele goede vraag! Er zijn inderdaad heel veel merken, echter als je gaat kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding zijn de meeste boxershorts te duur t.o.v. de geleverde kwaliteit.  Hierin onderscheidt Vortress zich met een betaalbare boxershort op de markt te brengen, waarbij de kwaliteit van het product een belangrijke rol speelt.

 

Wat betekent een goede boxershort in de ogen van Vortress?

Om te beginnen wordt er gebruik gemaakt van duurzaam katoen. Tijdens het productieproces wordt er gezorgd dat er extra stof komt op plekken waar de meeste wrijving plaatsvindt. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mannen strakke pijpjes het prettigst aan vindt voelen, waardoor de boxershort niet omhoog kruipt. Bij Vortress is hier rekening mee gehouden en wordt er gezorgd dat de pijpjes prettig aanvoelt op het lichaam. De elastische band is extra stevig gemaakt en sluit naadloos aan op de short, wat als zeer comfortabel ervaren wordt. Al deze elementen samen maakt de boxershort van Vortress een genot om te dragen.

 

Wat maakt Vortress anders dan andere boxershorts?

Naast het feit dat de boxershorts van Vortress erg comfortabel zijn, onderscheidt Vortress zich met de mogelijkheid om in abonnementsvorm je boxershorts te bestellen. Achterover leunen in je stoel, voetjes van de vloer, en wachten tot jouw boxershort op de deurmat valt. Dit klinkt toch ideaal? Dit is exact de reden die Vortress zo anders maakt dan anderen! Deze unieke manier van bestellen, staat in Nederland nog in de kinderschoenen. Wij lopen met deze manier voor op onze competitie en dit maakt ons anders! Benieuwd hoe wat de voorwaarden zijn? Klik hier en schrijf je in!

De waardering van vortress.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 63 reviews.