Over ons

Over Vortress | Underwear

 


Jouw succes met onze onderkleding

Vortress | Underwear gelooft in goede onderkleding. Kwalitatieve onderkleding. Betaalbare onderkleding. Want laten we eerlijk zijn, zonder de juiste onderkleding is gelijk je dag naar de !@#$%^. Wij zijn er van overtuigd dat met de juiste onderkleding, je elke uitdaging aan kan!

Vortress | Underwear staat voor onderkleding waarbij je elke (werk)dag fris en comfortabel kan beginnen. Omdat onze boxershorts gemaakt zijn van biologisch katoen en voorzien zijn van een stevige band en een naadloze stik, voelt de boxershort zacht aan op het lichaam.

Over de producten


Beginnen bij het begin

Onderkleding, we horen je het al zeggen “daar heb je toch genoeg merken van?”. Zeker en helemaal waar! Dus een terechte vraag. 

Waarom een nieuw merk op de markt brengen?

Er zijn twee redenen waarom wij een nieuw merk op de markt willen brengen. Allereerst vinden wij dat de prijs-kwaliteitverhouding bij de meeste, voornamelijk grote, merken ver te zoeken is. Je schaft een dure boxershort aan, en met een paar wasbeurten zie je de kleur vervagen, het stiksel loskomen, of erger, er komen al gaten in! Vortress | Underwear weet dat dit anders kan, en dat is exact waar Vortress | Underwear voor staat.

Ten tweede, we vinden het leuk om een nieuwe naam om de markt te brengen. Een naam waar mensen zich mee kunnen identificeren, en, belangrijker, een prettig en vertrouwd gevoel bij hebben.

.

Familiebedrijf

 • Charissa Scheerman

  Marketing / Social Media

  Social Media, marketing. Een belangrijke factor om onze klanten en doelgroep zo goed mogelijk te bedienen. Charissa houdt samen met Frank onze marketing en social media bij.
 • Kees Vreeburg

  Orderverwerking

  Kees is de jongste en handigste broer van de drie. Het bijhouden en versturen van de orders via de webshop is puur hobbyen. Z'n echte passie ligt in de installatietechniek, en werkt onder de naam Vreeburg Installatietechniek.Binnen Vortress | Underwear houdt Kees zich bezig met het bijhouden van onze voorraad, en het netjes verzenden van de bestellingen.   
 • Ruud Vreeburg

  Logistics / Customer Care

  Ruud is de oudste van de drie. Zolang hij zich herinnert, is hij met logistiek bezig. Zijn studierichting was dan ook bedrijfslogistiek, wat hij aan de Hogeschool van Amsterdam heeft gestudeerd. Tijdens zijn studie had hij al een bijbaan als vrachtwagenchauffeur en reed hij veel (inter)nationale ritten in de weekenden.Binnen Vortress | Underwear houdt Ruud zich bezig met de logistieke processen en focust zich daarnaast op Customer Care.  
 • Frank Vreeburg

  Customer Care / Marketing

  Frank, de middelste van de drie, is op veel plekken in de wereld geweest. Na zijn middelbare school wilde hij z'n Engels verder ontwikkelen. Geen betere manier dan uitwisselingsjaar te volgen in de Verenigde Staten. Na dat jaar is hij international management gaan studeren, en heeft hij een masterstudie afgerond in Zweden.Binnen Vortress | Underwear houdt Frank zich bezig met de algemene zaken, de content op de website, en verdere marketing gerelateerde zaken.

.

Feiten en Cijfers

Verzending: 75% 

Onze producten worden op de meest efficiënte en duurzame manier verstuurd. In de meeste gevallen worden de producten via onze post- en pakketbezorger verstuurd. Tevens worden de producten in duurzame verpakking gewikkeld, wat weer bijdraagt aan milieubewuste levering naar de eindgebruikers. Lokaal wordt het pakket per fiets afgeleverd.

Zo proberen wij de CO2 uitstoot met onze distributie zo goed mogelijk te  minimaliseren.

Beoordeling: 94%

Wij staan aangesloten bij WebWinkelKeur. Zo kunnen we u verzekeren dat wij een gezond en legitiem bedrijf zijn. Onze klanten hebben ons in de afgelopen jaren dan ook vaak beoordeeld.

We zijn dan ook best trots om aan te geven dat we 9,4 scoren met de tevredenheid van onze klanten.

Prijs-kwaliteit: 50/50

Wij staan voor een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. In de laatste jaren hebben wij vaak gezien dat er veel variërende prijzen worden gehanteerd voor onderkleding. Waarbij sommige onderkleding veel te duur is ten opzichte van de kwaliteit. Andere weer te goedkoop, waardoor de kwaliteit dermate slecht is dat je na een paar weken alweer nieuwe kunt kopen.

Veiligheid: 100%

Wij vinden het erg belangrijk dat uw gegevens veilig zijn bij ons. Om dit te garanderen hebben wij een extra goede SSL verbinding. Uw gegevens zijn altijd versleuteld, en kunt dus veilig in onze webshop bestellen.

De waardering van vortress.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 65 reviews.