Ruilen en Retourneren

Herroepinsrecht

Binnen 14 dagen na ontvangst heeft u het recht om uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen naar ons. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten, indien aanwezig, zal aan u worden gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen zullen voor eigen rekening zijn, dit bedraagt circa € 3,75 per brievenbuspakket, en €7,- per pakket. U zult de exacte tarieven moeten raadplegen op de website van uw vervoerder. 

Wij zijn wettelijk verplicht om een modelformulier voor herroeping aan te bieden, deze kunt u hier downloaden. Wij raden u aan om het retour altijd eerst in overleg met onze klantenservice aan te melden.

 

Hoe stuur je jouw bestelling retour?

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vortress.com. Wij zullen u vervolgens een retourformulier sturen welke bij het retour toegevoegd dient te worden. Zodra uw retour is ontvangen zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Ruilen

Heb je je bestelling ontvangen, alleen is het niet wat je hebt besteld kan dit geruild worden. Neem even contact op met onze klantenservice, zodat wij het juiste product kunnen nasturen en het verkeerd geleverde product retour gestuurd kan worden.

 

De waardering van vortress.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 63 reviews.