Wasvoorschirften

Hoe houd je jouw boxershort in perfecte staat?

Om de kwaliteit van jouw boxershort te waarborgen hebben we een aantal wasvoorschriften op een rijtje gezet. Neem de wasvoorschriften even door, zodat jij ons product goed verzorgt. Zo houd je het langst de kwaliteit vast.

1. Wassen op 30° Celsius

Onze boxershorts kunnen het beste op 30° Celsius gewassen worden. Mocht je toch je boxershort op een hogere temperatuur willen wassen, mag dit uiteraard van ons. Let hierbij wel op dat de stof van jouw boxershort hierdoor kan beschadigen!

2. Gebruik van de droger is niet nodig

De kwaliteit van onze boxershorts blijft het best als de droger wordt vermeden. Mocht je wel de droger willen gebruiken, kan dit de stof van de boxershort beschadigen. Daarnaast kan het de elastische band beschadigen waardoor de perfecte pasvorm verloren gaat. Dus heb je de mogelijkheid, gebruik geen droger voor onze boxershorts.

3. Geen gebruik van bleekmiddelen!

Het is voor onze producten niet nodig om bleekmiddelen te gebruiken bij het wassen. Bij gebruik van bleekmiddelen wordt de stof beschadigd. Daarnaast tast het de kleur van de boxershorts aan, wat uiteraard niet de bedoeling is!

4. Was de boxershorts kleur bij kleur

We raden aan om de boxershorts te wassen bij bijbehorende kleuren. Dus heb je een donkere was, was je jouw zwarte boxershort met deze was mee. Hetzelfde geldt voor de witte boxershorts, heb je een witte was dan was je jouw witte boxershort met deze was mee. Simpeler dan dit is het niet.

Gebruik voor je was altijd de juiste wasmiddel om de kwaliteit te behouden!

5. Strijken is niet nodig

Het strijken van je boxershort is eigenlijk niet nodig. Mocht je toch je boxershort willen strijken, raden we aan dit te doen op de laagste stand.

6. Binnenste buiten

Was de boxershorts altijd binnenste buiten. Dit behoudt de kwaliteit van de boxershort.

De waardering van vortress.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 59 reviews.